Skip to content

FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoeveel sessies hebben we nodig?

Patronen herkennen en veranderen kost tijd. Mijn ervaring is dat er gemiddeld zo’n 10 tot 15 gesprekken nodig zijn om tot een goed resultaat te komen. Maar ieder traject is maatwerk en dat kan betekenen dat er soms minder en soms ook meer gesprekken nodig zijn.

Hoe werkt het met het maken van afspraken?

We maken samen een planning waarbij we zoveel mogelijk een vaste dag en tijd aanhouden voor jullie afspraak. We plannen steeds een aantal afspraken vooruit zodat we niet steeds tijd kwijt zijn met het gepuzzel in onze agenda’s.

Met welke frequentie worden de gesprekken ingepland?

In het begin plannen we wekelijks een sessie in. In de loop van de tijd wordt dit 1x per twee weken. Zo tegen het eind van de therapie kan de tussenperiode nog wat langer zijn.

Kunnen we een afspraak ook afzeggen of verzetten?

Een afspraak kan kosteloos worden afgezegd of verzet tot 48 uur voor de afspraak. Binnen de 48 uur wordt de afspraak in rekening gebracht, ongeacht de reden van afzeggen.

Waar vinden de therapiegesprekken plaats?

De praktijkruimte is in het Loydkwartier in Rotterdam. Het adres is Sint-Jobskade 408, 3024 EN Rotterdam.

Op welke dagen kunnen er afspraken worden gemaakt?

Je kunt dinsdag, woensdag en donderdag terecht. Op deze dagen kun je ook ’s avonds een afspraak plannen.

Werk je ook 's avonds?

Een avondafspraak is mogelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Werk je ook in het weekend?

Ik werk niet in het weekend.

Ben je ook bereikbaar bij crisis?

Ik ben een één-vrouwspraktijk en niet ingericht voor crisis opvang. Heb je in de periode tussen de afspraken vragen of wil je even contact, dan kan dat natuurlijk wel.

Wat kost een therapiesessie?

Een therapiesessie kost 160,00 euro inclusief btw en duurt 75 minuten. Een eerste afspraak/kennismakingsgesprek kost 135,00 euro inclusief btw en duurt eveneens 75 minuten

Hoe vindt de betaling plaats?

Aan het eind van de maand ontvang je een factuur voor de sessies die je in die maand hebt gehad. Je betaalt de rekening per bank. De betalingstermijn is 7 dagen gerekend vanaf de factuurdatum.

Kunnen wij als man-man/vrouw-vrouw koppel ook bij jou terecht?

Ja, jullie zijn welkom. De relatietherapie is voor partners die zich in willen zetten om hun relatie te verbeteren, ongeacht de samenstelling.

De eerste afspraak

Hoe weet je nou of relatietherapie bij praktijk010 iets voor jullie is? En of we het met elkaar zien zitten? Je bent van harte welkom voor een eerste gesprek. We maken dan kennis en bespreken de situatie en de hulp die je daarbij zoekt. In dit intakegesprek kunnen jullie zien en ervaren wie ik ben en hoe ik werk. Vervolgens kijken we dan samen of het zinvol is om verdere afspraken te maken.

Een kennismakings-/intakegesprek duurt 75 minuten en kost 135,00 euro inclusief btw
Een vervolggesprek/therapiesessie duurt ook 75 minuten en kost 160,00 euro inclusief btw

Houd me vast - Sue Johnson

BONUS

  • het boek Houd me vast van Sue Johnson – dé bestseller over EFT relatietherapie
  • na afronding van de therapie een gratis terugkomsessie om te zorgen dat jullie het behaalde resultaat vast houden en scherp blijven.

Ga aan de slag met praktijk010 en zet je relatie weer op de rit. Je versterkt het fundament (vertrouwen en veiligheid) van je relatie, herstelt de communicatie en creëert meer verbondenheid!

Willen jullie meer weten of een eerste afspraak maken, neem dan contact met me op. Je kunt een bericht sturen op de pagina contact. Je kunt me ook bellen op 06 – 42 11 75 85 en mailen op info@praktijk010.nl

button