Skip to content

Josephine

Josephine Bots, de vrouw achter Praktijk010. Sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig relatietherapeut, gestalttherapeut en coach.

Iedereen heeft mogelijkheden om de kwaliteit van zijn/haar relatie(s) te verbeteren. Ik help mensen die mogelijkheden te ontdekken. Zodat mensen invloed kunnen hebben op hun eigen geluk en welzijn!

Mensen én hun processen boeien me. Niet voor niets begeleid ik al zo’n 20 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk graag naar processen: om te bekijken wat er speelt, te zien wat de patronen zijn en te ontdekken hoe de situatie ook weer anders kan worden. Het is vaak lastig om met wat afstand naar jezelf te kijken en de patronen te zien. Daarom kan hulp van buitenaf zo verhelderend zijn!

Ik zou willen dat het voor mensen die hun relatie willen verbeteren de gewoonste zaak van de wereld wordt om daar hulp bij te vragen. Ik hoop daar met mijn nuchtere, praktische en steunende aanpak aan bij te dragen.

Mijn eigen ontwikkeling staat ook niet stil: na mijn opleiding Gestalttherapie aan het instituut MultidiMens, heb ik gekozen voor de opleiding EFT – Emotionally Focused Therapy (Sue Johnson). Twee therapievormen die goed combineren en mijn deskundigheid vergroten.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring, lees dan mijn uitgebreide profiel op Linkedin:

Kennismaken

Zet nu die stap en neem contact met me op voor een eerste gesprek. Jullie zijn van harte welkom in mijn Rotterdamse praktijk met een duidelijke aanpak van waar het écht om gaat. Bel me voor een kennismakingsgesprek: 06-42 11 75 85.  Je kunt een bericht sturen via de contactpagina of direct mailen naar info@praktijk010.nl

Ik hoor graag van je, tot snel!