Over mij

Praktijk010 ben ik, Josephine Bots. Een één-vrouwspraktijk in Rotterdam.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig relatietherapeut, gestalttherapeut en coach. 

Over mij

Mensen én hun processen boeien me. Niet voor niets begeleid ik al meer dan 25 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk graag naar processen: om te bekijken wat er speelt, te zien wat de patronen zijn en te ontdekken hoe de situatie ook weer anders kan worden. Het is vaak lastig om met wat afstand naar jezelf te kijken en de patronen te zien. Daarom kan hulp van buitenaf zo verhelderend zijn!

Iedereen heeft mogelijkheden om weer in beweging te komen wanneer ze vastgelopen zijn in bijvoorbeeld hun relatie(s), met zichzelf of in hun werk. Ik help mensen die mogelijkheden te ontdekken. Zodat ze invloed kunnen hebben op hun eigen geluk en welzijn!

Ik zou willen dat het voor mensen de gewoonste zaak van de wereld is om hulp te vragen wanneer ze vastlopen. Ik hoop daar met mijn nuchtere, praktische en steunende aanpak aan bij te dragen.

Mijn eigen ontwikkeling staat ook niet stil: na mijn opleiding Gestalttherapie aan het instituut MultidiMens, heb ik gekozen voor de opleiding EFT – Emotionally Focused Therapy (Sue Johnson). Twee therapievormen die goed combineren en mijn deskundigheid vergroten.
Om mijn kennis en vaardigheden actueel te houden en bij te blijven in mijn vak investeer ik jaarlijks in bij/nascholingen. 

Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring, lees dan mijn profiel op Linkedin.

Kennismaken

Hoe weet je nou of therapie bij praktijk010 iets voor je is? En of we het met elkaar zien zitten? Je bent van harte welkom voor een eerste gesprek. We maken dan kennis en bespreken de situatie en de hulp die je daarbij zoekt. In dit intakegesprek kunnen je zien en ervaren wie ik ben en hoe ik werk. Vervolgens kijken we dan samen of het zinvol is om verdere afspraken te maken.

Zet nu die stap en neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt een bericht sturen via de contactpagina of direct mailen naar info@praktijk010.nl
Ik hoor graag van je!